Ποιοί είμαστε

Η ΙΝΣΤΟΡΣ ΕΠΕ είναι μια 100% Κρητική Εταιρεία και δραστηριοποιήται στο εμπόριο ειδών ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ για πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε σε μια συνεχώς ανοδική πορεία και εξέλιξη , καλύπτοντας τις καταναλωτικές σας ανάγκες σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Αγορών Praxis για την επίτευξη ακόμα ποιο ανταγωνιστικών αγορών. Βελτιώνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας και επεκτεινόμαστε δυναμικά και στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με ακόμα ποιο υψηλά στάνταρντ και πιστοποιήσεις.
Το aytothelo.gr είναι το supermarket όπως το θέλεις προσφέροντας γρήγορες, ασφαλείς και ξεκούραστες αγορές, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία μας.
Μέσα από την δημιουργία του Online Πολυκαταστήματος ευελπιστούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας οπουδήποτε και να είστε , μέσα από μια μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας, προσωπικής φροντίδας, ηλεκτρικές συσκευές, λευκά είδη, εξοπλισμό σπιτιού κ. α. και ταυτόχρονα να διατηρούμε την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και αποκλειστικές προσφορές.
Γιατί Εμάς…..?
Μικρές τιμές, Μεγάλες προσφορές. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !
Αγοράζετε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου και αν βρίσκεστε,στην Κρήτη,την Ελλάδα και τον Κόσμο!
Παραλαμβάνετε με ασφάλεια και σιγουριά στην πόρτα σας , ότι κι αν θέλετε, με τα πιστοποιημένα οχήματα μας, την ημέρα, ώρα και στον χώρο που εσείς θέλετε.
Για τις μακρινές περιοχές παραλαμβάνετε τα πάντα εκτός από τα φρέσκα προϊόντα με πιστοποιημένους συνεργάτες.
Πληρώνετε με όποιο τρόπο εσείς διαλέξετε.